Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Πτυσσόμενη γόβα,απίστευτο κι όμως ελληνικό : Greek(i)deas!


Το νέο must have item για το χειμώνα είναι εδώ και είναι ελληνικό.Η πρώτη πτυσσόμενη γόβα που από φλατ μετατρέπεται σε ένα ψηλοτάκουνο και άκρως θηλυκό παπούτσι.Μία έμπνευση που μυρίζει Ελλάδα και ανήκει σε μία ομάδα φοιτητών από το Τμήμα Οικονομικών Σπουδών Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,τους: Λουκάς Καρακικές,Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και Καλλιόπη Τάτση.

Στα πλαίσια,λοιπόν,του μαθήματος ''Επιχειρηματικότητα'',το αχτύπητο τρίο σκέφτηκε πως αυτό το πρωτότυπο προϊόν θα φέρει αλλαγές και θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από το γυναικείο φύλο,αφού με αυτήν την πτυσσόμενη γόβα,οι γυναίκες θα έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζουν τα παπούτσια τους ανάλογα με τις καθημερινές τους ανάγκες.

Ο Λουκάς Καρακικές σε μία ομιλία του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε : ''Το προϊόν το οποίο έχει σκοπό να κάνει πιο άνετη και κομψή την ζωή της γυναίκας, είναι μια μπότα-γόβα, η οποία, με έναν ειδικό μηχανισμό (πτυσσόμενο), θα μετατρέπει το φλατ παπούτσι σε ψηλό και αντίστροφα. Κύρια επιδίωξή μας είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και να μπορούν -ανά πάσα ώρα και στιγμή- να κάνουν τις δουλειές τους χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν παπούτσια κατά την διάρκεια της μέρας''.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την εξέλιξή του,που προβλέπεται να είναι εξαιρετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου