Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Beauty Oils : 8+1 τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε!



Beauty oil ή αλλιώς λάδι ομορφιάς στην ελληνική.Το λάδι είναι το αρχαιότερο καλλυντικό στο κόσμο και στη σύγχρονη κοσμητολογία είναι το βασικό συστατικό των περισσότερων καλλυντικών κρεμών.Είναι μία πολύτιμη τροφή τόσο για τα μαλλιά,όσο και για το δέρμα μας αφού μας χαρίζει μοναδικά αποτελέσματα.Αυτό το πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς έχει ήδη αναβιώσει και έχει γίνει ένα από τα βασικότερα προϊόντα ομορφιάς μου έχουμε στο σπίτι μας.
Υπάρχουν έλαια ειδικά για τα μαλλιά,έλαια για το πρόσωπο,έλαια για το σώμα,καθώς και έλαια για πολλαπλές χρήσεις,δηλαδή για μαλλιά,πρόσωπο και σώμα.Τα τελευταία αυτά λάδια μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα,και επιτρέψετέ μας να τα αποκαλέσουμε ''πολυεργαλεία'',με στόχο να θρέψουν,να ενυδατώσουν,να σας προσφέρουν μία αίσθηση χαλάρωσης και να σας χαρίσουν λάμψη.Τα συστατικά των ελαίων,προέρχονται από καρπούς,σπόρους και άνθη φυτών,όπως το αβοκάντο,η τζοτζόμπα,η ελιά,το σησάμι,το σταφύλι,το αργκάν και πολλά άλλα ακόμη.


Ας δούμε λοιπόν δέκα διαφορετικούς τρόπους για να τα εφαρμόσετε...


1. Αντικαθιστούμε τη κρέμα νυκτός μας με λάδι,το οποίο απλώνουμε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις μασάζ.

2. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι στις παλάμες μας και έπειτα τσαλακώνουμε τις μπούκλες μας,έτσι ώστε να αποκτήσουν ελαστικότητα και λάμψη.
3. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες λαδιού μαζί με το αφρόλουτρο μας στο μπάνιο,για να προσφέρουμε θρέψη στην επιδερμίδα.


4. Απλώνουμε λίγη ποσότητα λαδιού σε λουσμένα και νωπά μαλλιά,τα τυλίγουμε με μία ζεστή πετσέτα και τα αφήνουμε για 15 λεπτά.Μόλις κάναμε μία θρεπτική μάσκα.Έπειτα,μπορούμε να την αφήσουμε στο κεφάλι μας έτσι,χωρίς ξέβγαλμα,αφού δεν το χρειάζεται απαραίτητα.

5. Κάνουμε μασάζ σε αγκώνες και σε φτέρνες πριν από τον ύπνο.Μάλιστα,φορέστε και βαμβακερά καλτσάκια στα πόδια για να παραμείνουν μαλακά.Όταν ξυπνήσετε το πρωί,θα έχετε πετύχει τη θρέψη και την απαλότητα,αυτών των δύσκολων σημείων.

6. Αναμειγνύουμε δύο σταγόνες λάδι στο φον ντε τεν.Αυτό το μείγμα θα μας χαρίσει μία διακριτική λάμψη στο πρόσωπο.

7. Το προηγούμενο βράδυ πριν περάσουμε βαφή στα μαλλιά μας,απλώνουμε λίγο λάδι σε όλο το μήκος της τρίχας μας.Με αυτόν τον τρόπο θα προστατέψουμε τα μαλλιά μας από τη ξηρότητα και τα χημικά της βαφής.

8. Μετά το ντους,κάνουμε μασάζ σε όλο μας το σώμα με το λάδι μας ή διαφορετικά αναμειγνύουμε την ενυδατική μας λοσιόν με λίγες σταγόνες λάδι.

9. Αφού πλύνουμε πολύ καλά τα χέρια μας,βάζουμε λίγες σταγόνες λάδι στα δάκτυλά μας,και κάνουμε ντεμακιγιάζ στο πρόσωπό μας.Έτσι θα πετύχουμε θρέψη,ενυδάτωση,καλό καθαρισμό και μοσχομυριστό δέρμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου