Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Το κορίτσι που εξαφανίστηκε(Gone Girl) : Η ταινία που δεν πρέπει να χάσετε!


''Το κορίτσι που εξαφανίστηκε'',είναι μία από ταινίες που αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε και ένα από τα καλύτερα λογοτεχνικά θρίλερ όλων των εποχών.

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Τζίλιαν Φλιν,μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της αστυνομικής λογοτεχνίας.Μία εξάφανιση,ένας γάμος με θανάσιμα μυστικά και ένα τέλος που δεν μπορούμε να υποψιαστούμε.


Στην πέμπτη επέτειο του γάμου τους,ο Νικ Ντιούν,δηλώνει την εξαφάνιση της γυναίκας του,Έϊμι.Η φήμη του ευτυχισμένου και διάσημου ζευγαριού,αρχίζει να καταρρέει και να βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων.Ο Νικ σύντομα βρίσκεται στο στόχαστρο,χάρη στις απάτες και τα ψέμματα του,και κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως σκότωσε ο ίδιος τη γυναίκα του.Ένας αγώνας δρόμου με πολλά εμπόδια και πολλά σκοτεινά σημεία.



Σκηνοθέτης της ταινίας Ντέιβιντ Φίντσερ ( ''Fight Club'' , ''The Social Network'' , ''Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον'').

Πρωταγωνιστές της ταινίας ο Μπέν Άφλεκ και η Ρόζαμουντ Πάικ.

Κριτικές:


~ Η ταινία επιβεβαιώνει απόλυτα τον θόρυβο που προκλήθηκε γι αυτήν - Arizona Republic

~ Η Pike είναι μια αποκάλυψη. Η ηθοποιός αποδεικνύει την υποκριτική της ευελιξία με μια συναρπαστική ματιά στον ρόλο San Jose Mercury News

~ Ένα κοκτέιλ από ένταση, λεπτές αποχρώσεις και κρύο αίμα. Η Pike φτάνει μέχρι το τέλος! - TIME Magazine
 
~ Ένα πεντανόστιμο αστικό νουάρ - Associated Press

~ Όταν το στόρι, ο σκηνοθέτης και το κάστ συνυπάρχουν τέλεια, βγαίνουν τέτοιες ταινίες - Los Angeles Times


Δείτε το τρέιλερ της ταινίας :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου