Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Καφετέρια σε σχήμα φωτογραφικής μηχανής : Click to click


Είναι υπέροχο και μοναδικό.Είναι αξιαγάπητο και πολύ προσεγμένο.Είναι το Dreamy Camera Cafe και μας έκανε ήδη να το αγαπήσουμε και να νιώθουμε ότι απολαμβάνουμε την γεύση του καφέ μας στο χώρο αυτόν.


Σε ένα ήσυχο χωριό,ανατολικά της Σεούλ στην Νότια Κορέα,ίσως μας πέφτει λίγο μακριά να το επισκεφτούμε σύντομα,αλλά δεν μας εμποδίζει κανένας να το συμπεριλάβουμε στα σχέδια του επόμενου ταξιδιού μας.
Εντυπωσιακό και παράξενο,επιβλητικό κτήριο και σαφώς κάνει θραύση,τουλάχιστον στους ντόπιους Νοτιοκορεάτες.Μια ιδέα πρωτότυπη και ένα πάθος για τις vintage φωτογραφικές μηχανές,μας κάνουν ένα κατάστημα που προσφέρει καφέ και θέαμα συγχρόνως.

Το Dreamy Camera Cafe είναι διαμορφωμένο ακριβώς όπως η παραδοσιακή φωτογραφική Rolleiflex.Χρειάστηκε έξι χρονιά σχεδιασμού από τον πρώην πιλότο ελικοπτέρου και ιδιοκτήτη της καφετέριας Park Sug-Hwan,ώσπου έφτασε το 2013 και το έθεσε σε λειτουργία.Στο εσωτερικό του μέρος,είναι μία καφετέρια με vintage λεπτομέρειες και σαφέστατα έχει πολλές φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ σε κοινή θέα.
Επίσης,στο καφέ έχουν μία συνήθεια.Φωτογραφίζουν τους πελάτες τους,εκτυπώνουν εκείνη τη στιγμή τη φωτογραφία και τους ενθαρρύνουν να γράψουν τα όνειρα τους σαν λεζάντα,επάνω στη φωτογραφία.Έπειτα,τις τοποθετούν σε έναν ξεχωριστό χώρο,μέσα στην καφετέρια.

Κρατήσαμε μία σημαντική φράση που δήλωσαν σε συνέντευξη τους ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του ''Θέλουν να δημιουργήσουν ένα χώρο για ονειροπόλους''.

Εσείς είστε ονειροπόλοι;;

Πάντως εμείς συλλέξαμε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούσαμε,και σας προκαλούμε να ονειρευτείτε!














_dream on

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου