Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Οι Tip the Chef μαγειρεύουν για εσάς χωρίς πληρωμή : Something smells good in town


Μια παρέα τεσσάρων αγοριών,η έμπνευση τους,η κουζίνα σου και η καλή διάθεση όλων.Υλικά που μπορούν να διαμορφώσουν ένα πεντανόστιμο και αισθητικά όμορφο γεύμα.Πολύ πρωτότυπο και ενδιαφέρον,έτσι δεν είναι;
 Ο λόγος για τους Tip the Chef λοιπόν,που έχουν να μας προτείνουν κάτι διαφορετικό από αυτά που ήμασταν συνηθισμένοι έως τώρα.Τέσσερα νέα παιδιά με άριστες γνώσεις μαγειρικής,σκέφτηκαν αυτήν την ιδέα,την υλοποίησαν και μας την παρουσιάζουν.


Ποιοί κρύβονται πίσω από τους Tip the Chef;

Είναι τέσσερις επαγγελματίες και ταλαντούχοι μάγειρες,που αγαπούν την γαστρονομία και ουσιαστικά προωθούν αυτό που λατρεύουν,τη μαγειρική.Είναι ο Θοδωρής Χουντάσης,ο Βασίλης Τσιτσιριδάκης,ο Fahd Kassem και ο Αντώνης Βασιλειάδης.

Για εσάς λοιπόν που θέλετε να διοργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι σας και δεν έχετε τον απαιτούμενο χρόνο ή δεν τα πηγαίνετε τόσο καλά με τα τηγάνια και τις κουτάλες,βρήκατε τους κατάλληλους για να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Τι προσφέρουν;

Αφού τους καλέσετε στο σπίτι σας,καθόσαστε σε ένα τραπέζι ή έστω σε έναν πάγκο!,και αποφασίζετε από κοινού το μενού.Οι Tip the Chef υπολογίζουν το κόστος των υλικών,σας ενημερώνουν και ύστερα μαγειρεύουν για εσάς μπροστά σας ή μπροστά στους καλεσμένους σας,χωρίς καμία οικονομική απαίτηση.Εάν μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες catering που θα σας προσφέρουν,που σίγουρα θα μείνετε,τους αφήνετε tip.Καλά ακούσατε,η μόνη τους αμοιβή είναι σε μορφή tip,φιλοδωρήματος δηλαδή είτε από τον οικοδεσπότη,είτε από τους καλεσμένους.
Εάν τους ρωτήσετε όμως ποια είναι η πραγματική τους ανταμοιβή,αυτή είναι η ενασχόλησή τους με τη μεγάλη τους αγάπη.Σε κάθε γεύμα δημιουργούν καινούρια πράγματα,γνωρίζουν νέους και διαφορετικούς ανθρώπους,κάνουν φιλίες,γελούν,αλλάζουν απόψεις και είναι σε θέση να ακούσουν face to face τις γνώμες και τα σχόλια για τη μαγειρική τους.



Δεν βγάζουν πολλά χρήματα,δεν υποχρεώνουν κανέναν να τους αφήσει φιλοδώρημα,άλλες φορές έχουν πολλά tips και άλλες λίγα tips,αλλά δεν τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ.Αυτό που θέλουν να κάνουν το κάνουν,δηλαδή να σας εντυπωσιάζουν και να σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλα σας.
Έχουν αποδείξει ότι έχουν μεράκι για αυτό που κάνουν και μπορούν να ετοιμάσουν μενού για οποιαδήποτε περίσταση(πάρτι,συνέδρια,brands,πικ νικ,μπάρμπεκιου,δείπνο).

Τι πιο οικονομικό και συγχρόνως πιο δημιουργικό από αυτό; Τίποτα!




Θα τους βρείτε :

www.tipthechef.gr/#tipthechef 

https://www.facebook.com/TipTheChef/timeline

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου