Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ποιά χτενίσματα θα ''φορεθούν'' φέτος το καλοκαίρι; : 13 υπέροχες ιδέες

 Κοντά,σγουρά,μακριά,ολόισια.Κάθε τύπος μαλλιού,έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και την δική του ομορφιά.Είτε θέλετε να παρευρεθείτε σε έναν γάμο,να πάτε για ένα ποτό το βράδυ,για δουλειά στο γραφείο,για βόλτα το πρωί,το Favorito έχει για όλα μία πρόταση,που ενδεχομένως θα σας συντροφεύσει κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού.


  • Τέλεια αλογοουρά : Ιδανικό για όσες έχετε μακριά και ίσια μαλλιά.Τραβήξτε όλα τα μαλλιά σας πίσω,και με τη βοήθεια ενός bungee(λαστιχάκι με δύο γατζάκια στις άκρες του),πετύχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα.Minimal,chic και χτένισμα-χαμαιλέοντας,καθώς μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορες καταστάσεις,είτε σε γάμο,είτε στη δουλειά,είτε στη βραδινή μας έξοδο.
  • Πλεξούδες(Braids) : Από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για φέτος η πλεξούδες εμπνευσμένες από την μεξικάνικη κουλτούρα. Από  την απλή γαλλική πλεγμένη σε διαφορετικά σημεία έως ψαροκόκαλα ίσια η στο πλάι χαλαρά ή σφιχτά πλεγμένα μαζί με κορδέλες. Εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά χτενίσματα για κάθε περίσταση, αρκεί να έχετε φαντασία! Η ποικιλία είναι αναρίθμητη, δείτε τα πιο ωραία και διαλέξτε τι σας ταιριάζει. 


  • Kοντό καρέ : Αν έχετε κοντά μαλλιά,που σιγά-σιγά θέλετε να τα μακρύνετε,το ιδανικό για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας είναι αυτό.Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ειδικό προϊόν για τα μαλλιά.

  • Κυματιστή αλογοουρά : Θα κερδίσετε σίγουρα τις εντυπώσεις,είτε έχετε σγουρά είτε ίσια μαλλιά.Δώστε στα μαλλιά σας όγκο,ρίξτε μπόλικη λακ,κάντε μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι,και πιάστε την κοτσίδα χαμηλά.
  • Ίσια μαλλιά : Ένα στυλ που δεν πεθαίνει ποτέ,για κοντά και μακριά μαλλιά,με τόνο αυστηρό και σικάτο.

  • Μπούκλα : Αν έχετε από την φύση σας σγουρά μαλλιά,αυτό το χτένισμα είναι το ιδανικό για εσάς.Με ένα κρεμώδες υλικό styling ειδικό για σγουρά μαλλιά και με ένα σεσουάρ με φυσούνα,θα μεγαλουργήσετε.Για πιο ογκώδες αποτέλεσμα,περάστε τα μαλλιά σας με ένα ψαλίδι,αλλά προς Θεού όχι σε όλα τα μαλλιά,γιατί έτσι θα χάσουν την φυσικότητά τους.
  • Ρομαντική αλογοουρά : Απλά πιάστε τα μαλλιά σας μία χαμηλή κοτσίδα και προσθέστε ένα μικρό κορδελάκι.
  • Κυματιστό καρέ : Ένας έξυπνος τρόπος να αναδείξετε το καρέ σας εάν έχετε ίσια μαλλιά.Αφού ψεκάσετε με ένα spray styling μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά,με μία στρογγυλή βούρτσα δώστε όγκο στα μαλλιά σας και ολοκληρώστε με ένα ψαλίδι,κάνοντας αραιούς κυματισμούς στις άκρες.

  • Ανάλαφρα πιασμένα μαλλιά : Αφορά όλους τους τύπους των μαλλιών,είναι πανεύκολο και sexy.Μία βούρτσα,λίγη λακ ,δυο-τρία τσιμπιδάκια,και είστε έτοιμες!

  • Τουρμπάνι στα μαλλιά : Στην ανοιξιάτική του κολεξιόν,ο Marc Jacobs το επανέφερε στη μόδα και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.Δώστε όγκο στα μαλλιά,αφήστε τα κάτω ή πιάστε τα,και τυλιχτείτε.


  • Τραβηγμένα στο πλάι : Ένα περιποιημένο χτένισμα,τραβώντας τα μαλλιά από τη μία πλευρά,με ένα σίδερο ισιώστε την κορυφή και δώστε όγκο στις άκρες.Ψεκάστε με λακ και εντυπωσιάστε.

  • Wet look : Ένα απλό προϊόν styling,τραβήξτε τα πίσω και είστε έτοιμες.

  • Και τέλος,τα λουλούδια στα μαλλιά : Απλά βάλτε λουλούδια στα μαλλιά.Όλα τα άλλα περισσεύουν!!!



Σας καλύψαμε πλήρως...γίνετε όμορφες και βγείτε στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου